Catering

Catering


Catering för alla tillfällen och behov


Vår Cateringmeny nedan kan naturligtvis justeras efter eget förslag.

Fullständiga rättigheter.

Öppet för Catering och fester från 09:00 - 01:00.

Kontakta oss för mer information






Förrätter:

1. Gravad fjordlaxtoast med hovmästarsås

2. Gubbröra på kavring

3. Smörstekt toast med löjrom, rödlök, creme fraiche, dill & citron

4. Räkcocktail med rhode islandsås, smör & bröd

5. Silltallrik

6. Kräftstjärtsallad med västerbottenost

7. Färskrökt lax med pepparrotsgrädde på toast

8. Saltgurka på honungsspegel

9. Toast Skagen på handskalade räkor

10. Stekt inlagd strömming med gräslökscrème på mörkbröd

11. Rökt rensteksröra på kavring

12. Laxcarpaccio med hyvlad parmesan, rostade pinjenötter, olivolja, bröd & smör


Varmrätter:

1. Örtkryddad fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng

2. Ört- och vitlöksmarinerad kycklingfiléspett med tomatsås, tzatziki, klyftpotatis eller pilaffris

3. Fläskfilé Oskar med kräftstjärtar, grön sparris, bearnaisesås och stekt klyftpotatis

4. Entrecote med rödvinssås, örtsmör och stekt kulpotatis

5. Klassisk Wallenbergare med tillbehör

6. Biff à la Lindström med stekt kulpotatis och persiljesmör

7. Slottsstek med kokt potatis, gräddsås och rödvinbärsgelé

8. Ugnsbakad laxfilé med kall örtagårssås och kokt potatis

9. Helstekt biffrad med kulpotatis och kantarellsås

10. Lenrimmad Norsk fjordlax med dillstuvad potatis

11. Renskavsgryta med kantareller, lingon och potatispuré

12. Biffgryta (Boeuf Bourguignon) med ris eller kokt potatis

13. Ugnsbakad kycklingfilé med champinjonsås och ris

14. Ört & vitlöksspäckad lammstek med råstekt potatis, rosmarinsky och vitlökssmör