Catering för alla tillfällen och behov
Vår Cateringmeny nedan kan naturligtvis justeras efter eget förslag.
Fullständiga rättigheter.
Öppet för Catering och fester från 09:00 - 01:00.
Kontakta oss för mer information
Förrätter:
1. Gravad fjordlaxtoast med hovmästarsås
2. Gubbröra på kavring
3. Smörstekt toast med löjrom, rödlök, creme fraiche, dill & citron
4. Räkcocktail med rhode islandsås, smör & bröd
5. Silltallrik
6. Kräftstjärtsallad med västerbottenost
7. Färskrökt lax med pepparrotsgrädde på toast
8. Saltgurka på honungsspegel
9. Toast Skagen på handskalade räkor
10. Stekt inlagd strömming med gräslökscrème på mörkbröd
11. Rökt rensteksröra på kavring
12. Laxcarpaccio med hyvlad parmesan, rostade pinjenötter, olivolja, bröd & smör
Varmrätter:
1. Örtkryddad fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng
2. Ört- och vitlöksmarinerad kycklingfiléspett med tomatsås, tzatziki, klyftpotatis eller pilaffris
3. Fläskfilé Oskar med kräftstjärtar, grön sparris, bearnaisesås och stekt klyftpotatis
4. Entrecote med rödvinssås, örtsmör och stekt kulpotatis
5. Klassisk Wallenbergare med tillbehör
6. Biff à la Lindström med stekt kulpotatis och persiljesmör
7. Slottsstek med kokt potatis, gräddsås och rödvinbärsgelé
8. Ugnsbakad laxfilé med kall örtagårssås och kokt potatis
9. Helstekt biffrad med kulpotatis och kantarellsås
10. Lenrimmad Norsk fjordlax med dillstuvad potatis
11. Renskavsgryta med kantareller, lingon och potatispuré
12. Biffgryta (Boeuf Bourguignon) med ris eller kokt potatis
13. Ugnsbakad kycklingfilé med champinjonsås och ris
14. Ört & vitlöksspäckad lammstek med råstekt potatis, rosmarinsky och vitlökssmör